Saunapiha

Tutustu saunapihaan tästä

Lake Resortin saunapihalta löytyy erilaisia saunoja moneen makuun, iso lämmin palju sekä kota, jopa 30 henkilön tilaisuuksien järjestämiseen sisällä. Saunapihan 200 m2 terassille voidaan järjestää myös isompi tilaisuus.
Saunomisen yhteydessä voit pulahtaa uimaan järveen tai talviaikaan laiturin päässä olevaan avantoon. Asiakkaiden käytössä on myös ilmainen wi-fi yhteys.

Näköalasauna

Aina valmiin kiukaan pehmeät löylyt ja ikkunasta avautuva näköala järvelle rentouttavat mielen ja kehon. Täällä unohtuu arjen kiireet ja voi vain nauttia olostaan.

Löylyjen lomassa voi pistäytyä uimassa järvessä ja talviaikaan avannossa. Vilvoitella voit saunan terassilla nauttien luonnon rauhasta ja kauneudesta.

Näköalasauna on Saunapihan pääsauna ja sen yhteydessä on erilliset puku- ja pesuhuoneet sekä WC:t miehille ja naisille. Löylyhuone on yhteinen, joten pyydämme käyttämään saunassa uima-asua.

Tynnyrisauna

Tynnyrisaunan muoto tekee saunan löylystä erityisen hyvän. Tässä saunassa on löylyhuoneen lisäksi oma pukuhuone sekä terassi. Löylyyn mahtuu kerralla 3-5 saunojaa.

Rinteessä sijaitsevan saunan terassilta avautuu upeat näköalat järvelle, saunapihalle sekä laiturille, jotka ovat myös käytössänne.

Jatkuvalämmitteinen puukiuas on helppo lämmittää itse ohjeiden mukaisesti. Saunan lämmittäminen sopivaan lämpötilaan vie vain hetken aikaa. Puut ja sytykkeet löytyvät saunasta käyttövalmiina. Saunan lämmitysaika kuuluu vuokra-aikaan.

Hintaan kuuluu ryhmälle oma pukuhuone, suihku ja wc. Lisäksi näköalasaunan käyttö pukuhuoneen yhteydessä sisältyy varaukseen, kuten saunapihan terassi ja laituri. Huomioi, että näköalasauna, terassi ja laituri voivat olla yhteiskäytössä mahdollisen maitolauturisaunan varauksen kanssa.

Pyydämme käyttämään uima-asua, kun liikut saunapihalla tai menet uimaan. Muutoin sauna, oma erillinen pukuhuone ja terassi lisää yksityisyyttä tässä saunassa. 

Maitolaiturisauna

Mukava pieni sauna nauttia hänen tai kavereiden kanssa pidempäänkin. Kahdet vastakkaiset lauteet, jonne sopii kerralla 4-6 henkilöä. Jatkuvalämmitteinen puukiuas lämmittää saunan nopeasti ja antaa juuri sellaiset löylyt, kuin siltä pyytää.

Saunan käyttö ja lämmitys tapahtuu vuokraajan toimesta. Puut ja sytykkeet löytyvät saunasta käyttövalmiina. Lämmitysaika kuuluu vuokra-aikaan.

Hintaan kuuluu ryhmälle oma pukuhuone, suihku ja wc. Lisäksi näköalasaunan käyttö pukuhuoneen yhteydessä sisältyy varaukseen, kuten saunapihan terassi ja laituri. Huomioi, että näköalasauna, terassi ja laituri voivat olla yhteiskäytössä mahdollisen tynnyrisaunan varauksen kanssa.

Palju

Upea suuri palju integroituna Saunapihan terassiin. 2500 litran tilavuus. Jopa 12 henkilölle kerralla. Käynti altaaseen on tehty helpoksi neljältä sivulta.

Virvokkeiden nauttiminen paljussa on sallittua. Vahinkojen välttämiseksi juomien nauttiminen lasipulloista ja laseista on kiellettyä.

Automaattisesti säätyvä lämmitys takaa turvallisen, miellyttävän ja tasalämpöisen veden. Veden laatu tarkistetaan ja allas puhdistetaan päivitäin. 

Suodatusjärjestelmä ja klooraus huolehtii veden puhtaudesta. Suosittelemme uima-asun käyttöä.

Ranta / Uinti / Avanto

Saunapiha sijaitsee aivan järven rannassa. Hiekkarannalla pääset rantalomatunnelmaan. Ranta on aurinkoinen koko iltapäivän / illan.
Ranta on varsin äkkisyvä, joten se ei sovellu pienille, uimataidottomille lapsille vesileikkeihin. 
Iso laituri on tukeva ja siellä on mukava viettää kesäpäivää tai vilvoitella saunan lomassa laiturin penkeillä. Uimaan on paras siirtyä laiturin kautta.
Järvi on harjujen ja vaarojen ympäröimä, joten paikka on varsin tuuleton ja järvellä on hyvä harrastaa myös esimerkiksi uintia, vesijuoksua, sup-lautailua ja soutuveneilyä. 

Talvella avantouinti.

Kota

Saunapiha kota on suuri ja siellä voidaan kestitä jopa 30 henkilöä kerralla. Kotaa vuokrataan tarjoilun kanssa ja isolle ryhmälle se toimii saunan lomassa mukavana yhteisenä kokoontumis/illanviettotilana huonommallakin säällä.
 Iltaa voit viettää täällä aina puoleenyöhön saakka.
Mikäli olette kiinnostuneita vuokraamaan kotaa ilman tarjoilua keskustelkaa asiasta erikseen myyntipalvelun kanssa.  Saunapihan kotamenut alk. 68 €/hlö (minimi 9 hlö, lisähenkilöt 50 eur/hlö
*esim. alkuruokana talonleipää, jäämeren katkarapuja, talon ilmakuiva lihaa, paikallista kalaa ja mätiä.
Pääruokana avotulella kypsennettyä naudan filettä, voissa haudutettuja kauden kasviksia sekä loimussa paistettua röstiperunaa. Konjakokermakastiketta.
Jälkiruokana esim. Konjakkiliekitetyt lätyt, marjahilloa ja kermaa. Nokipannukahvia.
Voit pyytää tarjouksen myös simppelimmästä menusta.
Suosittelemme yhdistämään ruokailun sauna ja palju iltaan saunapihalla.

Saunapihan terassi

200 m2 terassipintaa rannassa. Saunapihalla kuljeminen on mukavaa vaikka avojaloin. Terassilla on piknik alue jossa voit grillailla puugrillillä omia eväitä tai tilata ruokailun ryhmällesi jolloin voimme valmistaa ateriat myös paikanpäällä paellapannulla, kodan tulella tai grillillä. Juhliin ja tapahtumiin terassi alue voidaan kattaa myös teltalla sään varalle.
Omat juomat ja eväät täällä ja kodassa ovat sallittuja tai vaihtoehtoisesti voimme tilata anniskelun ja teille sopivat juomat ruokailun/illanvieton yhteyteen.