Saunapiha

Lake Resortissa majoittuville asiakkaille

Saunapiha ja majoittuminen

Mikäli sinulla ei ole vielä majoitusta varattuna Lake Resortilta niin varaa se ja saunapihan lisäpalvelut tästä. Voit myös tutustua saunapihan yleiseen hinnastoon tästä.

Yleinen vuoro

Saunapihan ranta sekä laituri on vapaasti käytössä päivittäin Lake Resortin asukkaille klo. 7–16. Käyttö onnistuu mahdollisuuksien mukaan myös klo. 16 jälkeen mikäli saunapihalle ei ole varattu yksityisyystilaisuutta.

Saunapaketti 20€ / majoitusta kohden koko majoituksen ajan.

Saunapakettiin sisältyy saunapihan rannan, laiturin / avannon, pukuhuoneiden, suihkun ja saunojen käyttö yleisen vuoron aikana klo. 7-16.
Voit maksaa saunapaketin jo varauksen yhteydessä tai MobilePay maksuna mennessäsi ensimmäistä kertaa rantasaunaan. Mobilepay QR koodi löytyy mökistä. Voimme käytää myös muita maksutapoja mikäli MobilePay ei ole teillä käytössä. Olkaa yhteydessä tarvittaessa myyntipalveluun.

Varaa saunapiha yksityiskäyttöön

Lake Resortin asukkaiden on mahdollista varata saunapiha yksityiskäyttöön klo 16-23(24) välisenä aikana yleisen vuoron päätyttyä.

Hinnasto:

  • Tynnyrisauna yksityiskäytössä 2h 30€
  • Maitolaiturisauna yksityiskäytössä 2h 20€

Varaus sisältää saunan lisäksi pukuhuoneen, suihkun ja wc:n yksityiskäytön. Näköalasaunan käyttö sisältyy myös hintaan. Huomioithan, että se on yhteiskäytössä muiden mahdollisten varaajien kanssa.

  • Koko saunapihan varaus yksityiskäyttöön 2h 50€

Kaikki saunat, pukuhuoneet, suihku ja wc tilat yksityiskäytössä.

Tehkää varaus majoitusvarauksen yhteydessä tai myöhemmin myyntipalvelusta lakeresort@paljakka.fi p 044 748 666 7