Kesäaktiviteetit

E-fatbike

Paljakan vaaramaisesissa sähköfatbike on oiva kulkuneuvo, jolla koet upean luonnon mukavasti ja kevyesti liikkuen korkeuseroista huolimatta.
Polje vaaran päälle nauttimaan maisemista tai ajele helppoja lähialueen reittejä tai kyläteitä keskellä kainuulaista vaaramaisemaa.

Lake Resortin asiakkaille alennettu hinta

Mönkijät

Vuokrattavana kaksi rekisteröityä mönkijää retkeilykäyttöön. Mönkijöillä teet mukavia retkiä lähialueella. Hienoja kylä- ja metsäteitä, joita ajelee vaikka useampanakin päivänä.  Vaihoehtona myös lyhyempi retki Paljakan kierroksella, jossa matkan varrella mahdollisuus tulistella ja nauttia matkaeväitä.

Lake Resortin asiakkaille alennettu hinta

Vesijetit

Kaksi kappaletta seadoo spark vesijettejä valmiina vuokrattavaksi niin lyhyelle kuin pidemmällekkin retkelle. 

Lake Resortin asiakkaille alennettu hinta

sup-laudat

Lake Resortin läheisyydessä oleva järvi ja purouomat tarjoavat mukavat puitteet suppailuun. Sup-retkeily Louhenjoella tarjoaa mukavan melontaelämyksen hiljaa juoksevassa vesistössä.

Lake Resortin asiakkaille alennettu hinta

Minigolf

Pelaa minigolffia Villas kesäravintolan pihapiirissä. Minigolf kenttä avoinna ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Lake Resortin asiakkaille alennettu hinta

Kanootit

Jos vesistöistä haluaa nauttia muutenkin kuin rannalta käsin, voit lähteä melomaan esimerkiksi Paljakan Kalastuspuistosta kohti Uvajärveä lähtevää Louhenjokea pitkin.

Kalastus

Paljakasta löytyy useita kohteita, joissa voit kalastaa. Puroja, koskia ja järviä. Kokeile kalastusta hiekkasärkällä tai erämaajärvellä vaaran päällä. Hyvä kohde kalastuspäivään on myös keskellä matkailualuetta sijaitseva Kalastuspuisto.

Kävelyreitit ja nähtävyydet

Lähde ulos kävellen ja koe Paljakan ja lähialueiden luonto. Vieraile esimerkiksi Hepokönkäällä, joka on yksi suomen korkeimmista luonnonvaraisista vesiputouksista.