Usein kysytyt kysymykset

Miten saavun paikan päälle?

Lake Resort sijaitsee Paljakan matkailukeskuksessa Puolangalla Kotilan kylässä. 

Saapuessasi google maps / navigaattori ohjaa sinut parhaiten perille käyttäen osoitetta Matkailukeskus Paljakka. Lake resort sijaitsee aivan matkailukeskuksen ytimessä Hoikanvaarantien varrella Rinnetien risteystä vastapäätä. Tarkempi google maps linkki suoraan Lake Resortiin klikkaamalla tästä.

Mistä saan avaimen?

Viimeistään tulopäivänä  lähetämme teille ovikoodin ja tarkan saapumisohjeen kohteeseen. 

Kuinka monta henkilöä voi yöpyä yhdessä mökissä?

Mökissä voi yöpyä kaksi aikuista ja kaksi lasta. Mikäli teillä on lisäksi pieniä (Alle 3v) lapsia, voitte tiedustella myyntipalvelusta mahdollisuutta lisävuoteesen.

Onko jokaisessa mökissä oma ulkoporeallas?

Jokaisessa Lake Resort mökissä on oma ulkoporeallas. Mökkejä vuokrataan pakettina, jolloin porealtaan käyttöoikeus sisältyy koko vuokra-ajalle. Voit myös vuokrata mökin ilman poreallasta ja ostaa yksittäisen päivän käyttöoikeuden porealtaaseen.

Huomioithan, että sääntöjen mukaan yleinen hiljaisuus alueella on klo 23-07. Allasta voit käyttää klo 7-24. Otathan huomioon  muut Lake Resortin asukkaat.

Mitkä ovat ulos- ja sisäänkirjautumisajat?

Mökkiin pääsee aikaisintaan kello 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään kello 12.00. Ilmoitathan kuitenkin mahdollisuuksien mukaan saapumisaikanne myyntipalvelulle ja mikäli lähdette ennen kello 12.00.

Missä sijaitsee lähin kauppa?

Saapuessasi isommat ostokset kannattaa tehdä matkan varrella kuntakeskuksissa. Lähimmät kuntakeskukset: Ristijärvi (26km), Puolanka (32km), Paltamo (50km). Matkailukeskuksessa sijaitsee pieni Paljakka Market, joka palvelee sesonkiaikoina.

Ovatko lemmikit sallittuja?

Lemmikkit eivät ole sallittuja Lake Resortin mökeissä.

Mitä aktiviteetteja voin tehdä lomaillessani Paljakassa?

Talvisin Paljakassa voit esimerkiksi hiihtää, lasketella tai vuokrata moottorikelkan tai lähteä opastetulle safarille.

Lake Resortin välittömässä läheisyydessä sijaitsee avontouintikeskus (Avautuu talvella 2023, talvella 2022 avanto on jo käytössä.) Myös talviset ulkoilupolut lähtevät aivan mökin pihasta ja hiihtoladun varrelle on vain 300m kävely matka. Lue tarkemmin talviaktiviteeteistä täältä.

Kesäisin lähialueen helppokulkuiset kävelyreitit tarjoavat upean ulkoiluelämyksen. Pidemmistä vaellusreiteistä suosittelemme maisemareittiä (10km) ja Ilveskierrosta (14km). 

Voit halutessasi vuokrata esimerkiksi suotuveneen, suplaudan tai e-fatbiken. Lue tarkemmin kesäaktiviteeteistä täältä.