Ajankohtaista

Syysloma omalla poreammeella ja saunalla alk. 289 €

Tarjous on voimassa lokakuun. Katso kaikki tarjouksemme tästä linkistä.

Tarjous: ryhmät ja seurueet

Lake Resesort ryhmälle tai useammalle pariskunnalle / perheelle.
Voit varata useamman mökin ja yhden porealtaan. Esim. 2 mökkiä yhdellä poreella vkl. alk. 690€ Varauskyselyt suoraan myyntipalvelulle yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse. (Tarjous voimassa 30.9. – 30.11.)

Lake resort avautuu syyskuussa

Lake Resort Paljakka Oy rakentaa Paljakkaan.
Yhtiö rakentaa Rakennusjärven rantaan majoitus- ja matkailupalvelu kokonaisuuden.
1. vaihe sisältää viisi yksittäistä mökkiä järvinäköalalla, saunalla ja ulkoporealtaalla. Huoltorakennuksen, joka sisältää teknisiä tiloja sekä asiakkaita palvelevia tiloja kuten suksenvoitelutilat ja kuivaustilat mm. kelkkailu- ja vesiurheilu varusteille. Lisäksi alueen infra, tiet ja parkkipaikat sähköautojen latauspisteineen.
2. vaihe sisältää Rakennusjärven rantaan sijoittuvat saunat / saunapihan sekä uinti- vesiaktiviteetti / avantouintikeskuksen. Rantaan tulee sijoittumaan myös ryhmille tarkoitettuja palvelutiloja.
Rakennustyöt etenevät aikataulussa ja kotimaisena työnä. Tällä hetkellä HH-Työ ja Juniperus Company Puolangalta rakentaa kohteessa.
Kohde valmistuu Rakennusjärven rannalle luonnon keskelle, mutta kuitenkin lähelle matkailukeskuksen palveluita joihin tulevien asiakkaiden palvelukokonaisuus tukeutuu.
Rantarakentaminen tulee hyödyntämään myös alueen muuta matkailua kun Rakennusjärven saavutettavuus paranee ja järven kesäkäyttö helpottuu.
Kohdetta rahoittaa Ylä-Kainuun Osuuspankki. Kohteelle on myönnetty Euroopan aluekehitysrahaston yrityksen kehittämisavustusta.