Lake resort Paljakka

Luksusta lomaasi

Lake Resort Paljakan uudet, modernit ja valoisat maisemamökit sijaitsevat järven rannalla aivan Paljakan matkailukeskuksen ytimessä ja tarjoavat unohtumattoman majoituselämyksen.

Hiihtoladut, kelkkareitit ja kävely sekä vaellusreitit ja maastopyöräreitit sijaitsevat aivan lähelläsi. Aamun aloitat tasokkaalla aamupalalla ja huoneiston lasiseinien tarjoamalla upealla näköalalla. Päivän päätteeksi voit rentoutua maisemamökkisi poreammeessa ja saunan lämmössä. Kaikki mökkimme on ilmastoitu, joten kesän helteelläkin majoittuminen on miellyttävää.

Majoitus

Maisemamökin kahdesta lasiseiniästä avautuu näkymät järvelle, ympäröivään metsään ja taivaalle. Pilvettöminä talviöinä ihailet tähtitaivasta ja kesäöinä keskiyön aurinkoa. Syksyn ja talven pimeinä öinä on mahdollista nähdä myös taivaalla tanssivat revontulet.

Jokaisessa mökissä on vuodepaikat kahdelle aikuiselle (parivuode) ja 1-2 lapselle (lisävuode), keittiö, suihku, sauna sekä ulkoporeallas. Ilmastointi pitää mökin lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden.

varaa majoitus

Valitse saapumis -ja lähtöpäivä ja henkilömäärä, varausjärjestelmä näyttää sinulle vapaat majoitukset. Voit varata majoituksesi myös puhelimitse tai ottamalla meihin yhteyttä tällä lomakkeella.

Seuraavat kentät ovat pakollisia *

Saunapiha

Lake Resortin korkeatasoisella saunapihalla voivat viettää lomaa Resortin majoittujat kuin myös muutkin matkailukeskuksen alueella vierailevat. Saunapiha koostuu kolmesta saunasta pukuhuoneineen ja peseytymismahdollisuuksineen. Isokokoinen palju, viihtyisä kota ja uinti / avantouintimahdollisuus viimeistelee kokemuksesi saunapihalla. Saunapiha sijaitsee maisemamökkien välittömässä läheisyydessä vaaramaisemien ympäröimänä järven rannalla.

Laavu Glambing majoitus

Laavu glamping-majoitus tarjoaa ainutlaatuisen ja ylellisen kokemuksen luonnon keskellä. Täällä voit nauttia luonnonrauhasta ja samalla nautiskella Resortin Saunapihan mukavuuksista, jotka tekevät lomastasi unohtumattoman.

Majoituksessa on kaksi erillistä vuodetta, jotka tarjoavat hyvät yöunet. Liinavaatteet, täkki ja viltti sisältyvät majoitukseen, mutta voit halutessasi käyttää myös omaa makuupussiasi.

Ravintola

Avataan kesäkuussa 2024!

Safari kööki & Baari avaa kesäkuussa -24. 

Tämä uusi tasokas ruokaravintola tarjoilee ruokaa aamupalasta – illalliseen. Menut tulevat koostumaan paikallisista raaka-aineista loihdituista reiluista ruuista. Baarissa on kattava juomatarjoulu pienpanimotuotteista kansainvälisiin coktaileihin paikallisella vivahteella.

Viikko-ohjelma
Tutustu valmiiksi suunniteltuihin aktiviteetteihin
Talviaktiviteetit
Talvisin Paljakka on tunnetusti Suomen lumisinta aluetta
Kesäaktiviteetit
Kesäisin tekemistä löytyy varmasti jokaiselle

sijainti
keskellä suomea

Ajankohtaista

Tutustu ajankohtaisiin uutisiin ja tarjouksiimme

Paljakan matkailukeskuksen palvelut